چهارمین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت در سال 95

چهارمین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت با حضور ریاست دانشگاه و معاونت امور درمان و اعضای هیئت مدیره و بازرسین مجمع برگزار شد.

 ابتدای جلسه  با خیر مقدم آقای دکتر تقی زاده رئیس هیئت مدیره آغاز شد و پس از آن آقای شبانی در خصوص نحوه افتتاح حسابهای ارزی و نحوه سوددهی به این نوع حسابها و همچنین ایجاد حساب کددار توضیحاتی را ارائه نموده و چگونگی عملکرد مالیاتی مجمع را که بصورت متمرکز از طریق مجمع کشور صورت میگیرد توضیح نمودند.

در این جلسه آقای دکتر حمیصی مدیرعامل مجمع، در خصوص اقدامات ساختاری انجام شده مواردی را عنوان نمودند.ایشان با اعلام خبر اختصاص مبلغ اهدایی مجمع خیرین سلامت کشور برای احداث مرکز سلامت کهریز ارومیه، توضیحاتی در خصوص تهیه زمین برای 100 مرکز و پایگاه سلامت ارائه نمودند.

در ادامه جلسه آقای دکتر آقازاده ریاست دانشگاه با اعلام آمادگی افرادی برای ایجاد شعبه یا نمایندگی در خارج از کشور برای جلب مشارکتهای خیرین، در خصوص شیوه های بهره مندی از کمکهای خیرین خارج از کشور مواردی را بیان نموده و بر رعایت جوانب لازم و حساسیت در انتخاب رابطین تاکید کردند.

دکتر سعید صمدزاده نائب رئیس هیئت مدیره مجمع، با برشمردن حساسیت های مربوط به انتخاب رابطین مجمع در خارج از کشور، بر ضرورت انجام کار بصورت حساب شده و با برنامه ریزی لازم و استفاده از افراد متعهد تاکید کردند. ایشان همچنین مطالبی را در رابطه با شیوه های تبلیغات و اطلاع رسانی و ارتباط با سایر سازمانهای مردم نهاد شناسنامه دار بیان نمودند.

آقای دکتر عطاپور با برشمردن تجربیاتی از نحوه فعالیت سازمانهای مردم نهاد خارج از کشور در ایران، ارتباط با این انجمنها را موثر و مقدم برشمردند و یکی از اقدامات لازم را شناسایی خیرین خارج از کشور و تشکیل بانک اطلاعاتی خیرین عنوان نمودند. همچنین با اعلان برگزاری نمایشگاه هفته فرهنگی در شهریورماه، آنرا فرصت مناسبی برای اطلاع رسانی مجمع دانسته و بر تبلیغات لازم از طرق دیگر مانند کانالهای تلگرامی ، پنل های تبلیغاتی دستگاههای اجرایی و ... تاکید کردند.

آقای کاظم مرتاض ترسیم ساختار سازمانی، بودجه بندی لازم و ترسیم شیوه های تبلیغی را برای شروع کار و بهینه شدن روند موجود مهم برشمردند.

در این جلسه آقای دکتر حسنی معاون امور درمان دانشگاه نیز با برشمردن برخی اقدامات خیرین استانهای دیگر در مرتفع نمودن نیازهای درمانی، نیازهای تجهیزاتی، عمرانی و ... را در بخش درمان عرصه سلامت تشریح نمودند.


تاریخ: ۱۳۹۵/۰۷/۰۶ ۱۳:۰۷ | دفعات بازدید: ۲۳۲۲ بازدید