این مطلب را دکتر مهران میرزایی معاون اجرایی مجمع خیرین سلامت آذربایجان غربی اعلام کرد.

-

نشست هم اندیشی خیرین سلامت شهرستان مهاباد با حضور نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی،امام جمعه مهاباد ،معاون برنامه ریزی فرمانداری ، سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهاباد، معاون اجرایی مجمع خیرین سلامت آذربایجان غربی و مدیر امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ،مسئول مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت استان،رئیس مرکز بهداشت،سرپرست بیمارستان،شورای خیرین سلامت و خیرین و معتمدین و مسئولین شبکه بهداشت و درمان و اصحاب رسانه شهرستان 18 تیر ماه 1398 در محل سالن اجتماعات فرمانداری مهاباد برگزار شد.

دکتر مهران میرزایی معاون اجرایی مجمع خیرین سلامت آذربایجان غربی و مدیر امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با تقدیر از تشکیل چنین نشستی با حضور مسئولین ، فرهیختگان و خیرین شهرستان مهاباد برای ارتقای سلامت با مشارکت خیرین و بیان تاریخچه و عملکرد تشکیل مجمع خیرین سلامت گفت : شورای خیرین سلامت استان آذربایجان غربی از سال 88 کار خود را آغاز کرده و از سال 95 با رویکرد جدید اتخاذ شده و از طریق جلب مشارکت های مردمی در طول سه سال اخیر با حضور خیرین در سطح استان و شهرستان ها مبلغ 35 میلیارد تومان در عرصه سلامت دانشگاهی برای ارتقای سلامت شهروندان مشارکت شده است.

وی افزود: سهم شهرستان مهاباد در طول سه سال گذشته یک میلیارد تومان از محل مشارکت های مردمی برای حوزه سلامت بوده که با این ظرفیت خیرین ارجمند انتظار مشارکت بیشتری هست و در حال حاضر مجمع خیرین سلامت استانی با کمک بیش از یک هزار نفر  از خیرین و افراد علاقمند و فعال در قالب شورای خیرین سلامت در 16 شهرستان فعالیت می نماید.

دکتر میرزایی اظهار داشت: پروژه هایی که در طی سال گذشته توسط خیرین سلامت در شهرستان ها اجرا شده شامل بخش خیر ساز دیالیز ماکو ، مرکز خدمات جامع سلامت سلطان احمد سلماس ، اهدا 8 دستگاه دیالیز در سراسر استان که خیرین در شهرستان مهاباد 3 دستگاه دیالیز اهداء نمده اند و در شهرستان ارومیه و دو خانه بهداشت خیر ساز ، مرکز خدمات جامع سلامت شهری زنده یاد دکتر صمد زاده ، ساخت مرکز MRI  شهرستان بوکان، بخش ICU و مرکز مشاوره بیماری های رفتار شهرستان میاندوآب از دیگر اقدامات خیرین استان می باشند و دو طرح دیگر که در حال آماده سازی می باشد شامل مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان بوکان و همچنین مرکز دیالیز بیمارستان طالقانی ارومیه می باشند که از برنامه های در دست اجرا هستند.

در این جلسه دکتر بهزاد سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهاباد طی سخنانی گفت : بهره گیری ازظرفیت ها ، توانمندیها و تخصص های مردمی و سایر نهاد های مرد نهاد در همه حوزه ها و بویژه حوزه خیرین سلامت می تواند بسیار تاثیر گذار و راه گشا باشد و قطعا این تجربه را کشور های پیشرفته داشته اند که از این پتانسیل قوی و بالقوه استفاده کرده اند .

وی افزود: دین مبین اسلام به عنوان مکتبی اجتماعی و انسان ساز مشارکت و مسئولیت همگانی را در پیشبرد اهداف اجتماعی همیشه متذکر شده است و راه رسیدن به تعالی را اصل مشارکت می داند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهاباد اظهار داشت: حوزه سلامت با توجه به ارتباط مستقیمی که با مردم دارد و کمبود امکانات و تجهیزاتی که در این حوزه وجود دارد نیاز به مشارکت همگانی را بیشتر احساس می نمایدو قطعا با حضور و مشارکت خیرین می توان بسیاری از مسائلی و مشکلاتی را که گربیانگیر سیستم می باشد را مرتغع نمود.

وی خاطرنشان ساخت:کمک های زیادی در زمینه عمرانی و خرید تجهیزات پزشکی و اهدا زمین برای ساخت خانه های بهداشت توسط خیرین سلامت شهرستان مهاباد در طول سال های گذشته انجام گرفته است که شامل اهدا سه دستگاه دیالیز، دستگاه UPS برای حفاظت از دستگاه های بخش دیالیز در هنگام نوسانات جریان برق و ... به ارزش یک میلیارد تومان به شهرستان مهاباد صورت گرفته است.

در این جلسه دکتر امامی امام جمعه ، مهندس محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی و نیز مهندس صنعتی معاون فرماندار و همچنین خیرین سلامت نیز دیدگاههای خود را بیان و درنهایت از بیمارستان جدیدالاحداث 350 تختخوابی مهاباد که در کمتر از یک ماه پیشرفت خوبی دارد بازدید بعمل آمد.


تاریخ: ۱۳۹۸/۰۴/۲۴ ۱۱:۰۴ | دفعات بازدید: ۱۴۴۶ بازدید

برچسب ها: - مشارکت ده میلیارد