نهمین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت با حضور مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل یافت.

در این جلسه که با حضور ریاست دانشگاه، اعضاء هیئت رئیسه مجمع خیرین سلامت و مدیر کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان برگزار گردید ابتدا دکتر علی تقی زاده رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان موضوع سلامت را هدف تمامی خیرین و وزارت بهداشت و درمان عنوان نمود و گفت: سلامت از اولویتهای درجه یک کلیه نظام هاست چرا که سلامت نیاز اولیه و اساسی تمام مردم است.

وی افزود: بیماریها و تشخیص و درمان و فنآوریهای این حوزه دائماً در حال تغییر و پیشرفت است و این امر نیاز به هزینه های گزافی دارد که تامین آن ُ در توان یک وزارتخانه نیست و همکاری و مساعدت تمامی ارگانها و سازمانها را می طلبد.

دکتر تقی زاده به کمبودهای موجود در زیر ساختهای بهداشتی و درمانی اشاره نمود و گفت: ما بعنوان خیرین سلامت استان یکی از سربازان نظام بهداشت و درمان هستیم و جهت رفع نیازهای مورد نیاز در استان تمام تلاشمان را می کنیم.

در ادامه دکتر آقازاده ریاست دانشگاه نیز بحث سلامت را امری مهم ذکر کرد که نیازمند مساعدت و همکاری همه ارگانهاست. وی افزود: خیرین می توانند در بهبود کیفیت زندگی مردم نقش بسزایی داشته باشند و امیدوارم این جلسات پر برکت بوده و ما بتوانیم باری از مشکلات مردم را برداریم.

مهنس اسماعیل پور  مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان نیز به اقدامات آن سازمان اشاره ای نمود و گفت: ما می توانیم مناطق محروم را شناسایی کرده و در تامین زیر ساختها کمک نمائیم و امیدواریم بتوانیم کارهایی ماندگار را در استان انجام دهیم.

وی افزود: بنیاد یک نهاد غیر دولتی است و علاوه بر امر سلامت در کلیه ابعاد با سازمانها همکاری می کند .ما آماده ایم شما اولویتها را مشخص نمائید تا بنیاد در تامین زیر ساختها با دانشگاه همکاری نماید.

کهن کاری از پیشکسوتان دانشگاه و مسئول شورای مشارکتهای مردمی خیرین سلامت زنان استان نیز به تشکیل هسته مرکزی این شورا اشاره نمود و گفت: ما بر اساس دستورالعمل شورای مشارکتهای مردمی خیرین سلامت زنان یک هسته مرکزی تشکیل دادیم و بر اساس اهداف این دستورالعمل نسبت به فراهم آوردن امکان شناسایی، سازماندهی و برنامه ریزی جهت استفاده از ظرفیت زنان در جهت جلب کمکهای مردمی فعالیت می نمائیم و بیمارستان زنان ارومیه را بعنوان حرکت اول در نظر گرفته ایم .

وی اظهار داشت: ما برای اینکار در نظر داریم ابتداء در محل بیمارستان زنان کار را با دایر نمودن درمانگاه تخصصی زنان شروع کنیم تا مردم را برای کمک در تاسیس بیمارستان جلب نمائیم.

در ادامه جلسه دکتر حمیصی مدیر عامل مجمع خیرین سلامت در مورد پروژه های نیمه تمام استان از جمله بیمارستان 450 تختخوابی، آزمایشگاه رفرانس، بیمارستان زنان کوثر، ورزش سرا و جایگاه مجمع مطالبی را ذکر نمود و پروژه های نیمه تمام را بعنوان اولویت درجه یک استان ذکر کرد.

در پایان تفاهم نامه ای که پیرو سفر ریاست جمهوری در خصوص احداث واحدهای ارائه خدمات بهداشتی فیمابین وزیر بهداشت و درمان و استاندار آذربایجان غربی و ریاست دانشگاه امضاء گردیده بود قرائت شد و توسط ریاست دانشگاه و رئیس هیئت مدیره مجمع، تبادل گردید.

گفتنی است: بر اساس این تفاهم نامه مجمع خیرین سلامت استان متعهد گردیده در این امر خداپسندانه مشارکت خیرین را جلب و تامین 15 درصد از منابع مالی مورد نیاز کل موضوع تفاهم نامه را پیگیری نماید و دانشگاه علوم پزشکی نیز نسبت به تامین 10 درصد از منابع مالی مورد نیاز کل موضوع تفاهم نامه اقدام نماید.

 

 


تاریخ: ۱۳۹۵/۱۲/۱۲ ۲۱:۱۲ | دفعات بازدید: ۲۲۱۷ بازدید